Magneet vissen

44 Bekeken

Word vervolgt ..

Mijn bijkomende hobby is zoals je ziet magneetvissen wat ik onderhand ook erg leuk begin te vinden ,Ik zal hier ook binnenkort een verhaal van maken met o.a ook tips en hoe je bepaalde dingen zelf kan maken om de hobby nog leuker te maken .

Op onderstaande foto’s is de Terror magneet te zien 2 stuks die ik aangeschaft heb voor mij en men vriendin ,Ook hebben we een hardcore magneet in onze verzameling :).

 

 

De gewicht van de terror magneet is rond de 1 kilo en ik moet zeggen dat ik de aantrekkings kracht van de terror best extreme vind ,ik merk ook goed dat als ik ergens langs loop dat de magneet dan een beetje er naar toe trekt wat ik met de hardcore magneet niet zo veel heb .

Op onderstaande foto’s is de hardcore magneet te zien .

 

de Triton 2×250 kg dubbel magneet is ook een monster van een magneet die veel uit het water trekt .

Powerpull 300 met verzwaring blok eraan .

Dit is 1 van mijn leuke vondsten die ik er uit heb mogen trekken met een magneet .

 

Tijdens het magneetvissen zie je en komt je veel aparte dingen tegen ,Zoals op een dag dat ik tijdens het magneetvissen een vogel zag liggen in het water ,Achteraf bleek dat de vogel een zeemeeuw bleek te zijn met 1 of 2 gebroken pootjes zoals je kan zien op de foto ,we hebben toen de dierenambulance gebeld en die hebben de de zeemeeuw opgehaald . 

..

Reacties zijn gesloten.