Over Moeder

195 Bekeken

Ook mijn moeder heeft deze hobby gehad het zoeken met de metaaldetector , helaas is de hobby voor mijn moeder niet meer mogelijk door lichamelijke klachten .

Ze heeft jaren lang met de  tesoro compadre (analoge detector) akkers  en weilanden en bossen afgezocht en daarbij vele leuke vondsten mogen ontdekken in de bodem , Ze was altijd erg tevreden over de Tesoro Compadre metaaldetector Hier onder een foto van de Tesoro .

De Tesoro compadre is een Analoge detector ,dat wil zeggen dat je op het gevoel moet afgaan van de geluiden en de draai stelknop .bij een digitale metaaldetector heb je naast de geluiden nog een display scherm met nummertjes die je ook een stukje meer helpen met wat je ongeveer gaat vinden en zo nog meer instelbare mogelijkheden met een digitale detector .

Hier onder een foto van de draaiknop van de Tesoro Compadre .

Zoals je ziet is er weinig om in te stellen alleen een draaibare knop waar je alles mee regelt , Van all Metals tot Max , het mooie an analoge detectors is dat je alles op graaft en weinig laat liggen , Daar in tegen is het met de digitale detector wat ingewikkelder omdat je vaak nummers afleest in plaats van geluid/piepen en op die manier soms wel wat laat liggen .

De tesoro Compadre heeft een 20 cm grote schotel voor extra diepte , Hier onder een foto van de schotel/coil .

Dit is de Originele Tesoro schotel/coil , Ook zit er een bescherm kapje op voor de lange levens duur van de schotel ,Want tijdens het zoeken dan zwaai je alle kanten op en er kan wel eens iets hards tussen zitten en dat wil je niet hebben zonder een bescherm kapje .

Mocht je meer informatie wilen betreft de metaaldetector Tesoro Compadre Klik dan op 1 van de onderstaande linken .

Link

Ben je nieuwschierig wat mijn moeder zoal heeft gevonden met de metaaldetector  Klik dan dan op 1 van de onderstaande linken .

Link 1

Link 2

Reacties zijn gesloten.